Zakład Masarski Długoń Augustyn
Mięso, drób
Zakład Masarski Augustyn Długoń rozpoczął działalność w grudniu 1989 roku .
Od roku 2004 zajmuje się rozbiorem mięsa wieprzowego i wołowego oraz przetwórstwem mięsnym. W swojej ofercie posiada pełny asortyment mięs wieprzowych i wołowych a także wyrobów przetworzonych w postaci : wędzonek, szynek, różnego rodzaju kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych i garmażeryjnych.Zakład produkuje wiele wyrobów tradycyjnych stosując własne, sprawdzone receptury i dobrany surowiec zapewniający ich wysoką jakość i dobry smak.Stały nadzór weterynaryjny, wdrożony system HACCP, rzetelność i doświadczenie kadry pracowniczej zapewnia bezpieczeństwo wytwarzanej żywności .Firma sprzedaje swoje wyroby na obszarze południowej Polski. Stali odbiorcy to około 200 kontrahentów, w tym hurtownie i sieci sklepów na terenie województw: małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego .Znaczna część produkcji jest oferowana w sieci własnych sklepów w: Tarnowie, Żabnie, Radłowie, Szczucinie, Lisiej Górze.Od założenia Zakład zarządzany jest przez Właściciela Augustyna Długonia .
Zobacz więcej