"Warmia" Zakłady Mięsne

O FIRMIE Zakłady Mięsne "Warmia" w Biskupcu istnieją na polskim rynku już od 24 lat. Rozpoczynając od skromnej produkcji mięsa w małym zakładzie, w ciągu zaledwie kilku lat, firma zwiększyła swoją ofertę do ponad 120 asortymentów wędlin. Dowodem na bardzo szybki rozwój jest otwarcie supernowoczesnych Zakładów Rozbioru i Przetwórstwa w lipcu 2004 roku: linii rozbioru wieprzowiny i wołowiny,przetwórstwa, działu pakowania mięsa świeżego i wędlin.W trosce o klienta stale poszerzana jest oferta produktów, wśród których można wyróżnić: rozebrane na części kulinarne świeże mięso, wędzonki, szynki, pieczenie i wyroby drobiowe, wieprzowe, kiełbasy cienkie i grube, a także wyroby garmażeryjne.Wysoka jakość produktów jest powszechnie doceniana, świadczą o tym przyznane na prestiżowych konkursach nagrody. Zakłady posiadają własną sieć logistyczną, składającą się z samochodów - chłodni, którymi towar jest dostarczony do klientów z Polski i klientów zagranicznych. Wśród odbiorców firmy znajdują się zarówno sklepy, hurtownie, jak i super i hipermarkety. Obsługujemy również zakłady produkcyjne.Firma posiada własną sieć sklepów firmowych "Rzeźnik" w wielu miastach kraju. Obecnie firma posiada 68 sklepów firmowych, Szeroka oferta i wysoka jakość produktów, połączona z elastyczną polityką cenową pozwala nam zaspokoić gusta najbardziej wymagających klientów.      Kiełbasy Cienkie Kiełbasy Grube Kiełbasy Surowe i Metki Rolady i Pieczenie Wyroby Homogenizowane Wyroby POdrobowe Wyroby Blokowe Wyroby Wędzone Linia Familijna Mięso wieprzowe Wołowina KulinarnaZAKŁAD UBOJU Zakład Uboju został uruchomiony w lutym 2005 r. Zakład spełnia wszystkie wymogi Unii Europejskiej. Nowoczesne linie uboju żywca wieprzowego i wołowego, gdzie zastosowania m.in. dwukomorowego tunelu szokowego schładzania, zapewniają wysoką jakość pozyskiwanego surowca mięsnego. Wdrożony przez nas system HACCP gwarantuje bezpieczeństwo żywności.Cały proces produkcyjny odbywa się pod ścisłym nadzorem służb weterynaryjnych. Rozległa działalność w zakresie skupu żywca wieprzowego i wołowego, uboju, rozbioru, przetwórstwa, chłodnictwa i transportu, pozwala nam na mobilną i kompleksową obsługę klienta. Zakład Uboju posiada uprawnienia do sprzedaży na rynki Unii Europejskiej.W ofercie:- półtusze wieprzowe- ćwierci wołowe O SKLEPACH Smak, jakość i tradycja to już od ponad 20 lat zalety wyrobów wytwarzanych z pasją i starannością w Zakładach Mięsnych "Warmia" w Biskupcu. Nasze wyroby charakteryzują się tradycyjnym smakiem, aromatem czosnku i kminku. Produkujemy szeroką gamę wyrobów począwszy od kiełbas, wędzonek, pasztetów, salcesonów po kaszankę, które to swym smakiem urzekły niejedno podniebienie. Staramy się, aby każdy smakosz polskich wędlin odnalazł w naszych wyrobach tradycyjny smak, który my, Zakłady mięsne Warmia, w codziennej naszej pracy pragniemy niezmiennie tworzyć.
Zobacz więcej

Test-best