Zakład Zegarmistrzowski B. Zieliński

Zakład Zegarmistrzowski B. Zieliński

www.twojzegarek.pl jest sklepem internetowym powstałym po rozszerzeniu działalności rzeczywistego sklepu i zakładu zegarmistrzowskiego.Zakład powstał w roku 1973. Wtedy w mieście było sześciu zegarmistrzów, teraz pozostało tylko dwóch. Przez czas działalności umocniliśmy swoją pozycję na lokalnym rynku i zdobyliśmy zaufanie klientów.Sprzedaż zegarków prowadzimy od 17 lat, teraz także w internecie.Naszą dewizą jest rzetelność.
Zobacz więcej
Polesie  Przedsięborstwo Sp.j. J. Hałajko i H. Hałajko

Polesie Przedsięborstwo Sp.j. J. Hałajko i H. Hałajko

1. Mięso wiperzowe: - półtusze wieprzowe chłodzone i mrożone klas E i UR,- elementy z rozbioru: słonina grzbietowa, słonina drobna w kulkach, mięso drobne(triming)            50/50, 60/40, 70/30, 80/20, skórka, podgardle, szynka, karkówka, boczek, polendwica, schab,- podroby: serca, wątroba, uszy, nogi, głowy, ogony, uszy, farsz MDM. 2. Mięso wołowe: - ćwierci kompensowane chłodzone i mrożone z byków i krów,- elementy z rozbioru: rozbet, ligawa, zrazowa górna, zrazowa dolna, polędwica, mięso drobne         (triming) 80/20, 70/30, 60/40,- podroby: serca , wątroba, nerki, nerki, ogony, jądra, nogi. 3. Mięso drobiowe: - kurczaki na grill, kury rosołowe,- elementy z rozbioru: pierś z kurczaka, kupry, skrzydełka, ćwiartka kurczaka, udo, podudzie,           biodro, porcje rosołowe, farsz kurzy, serca, wątroba, żołądki, skórki, mięso odkostnione,- tusze z indyka,- elementy z rozbioru: pierś z indyka, kupry, skrzydełka, ćwiartka indyka,udo, podudzie, biodro,       porcje rosołowe, farsz indyczy, serca, wątroba, żołądki, skórki,- tusze gęsi,- tusze kaczek.  Wyroby gotowe    1.Wyroby mięsne: 1. Wędliny drobiowe, wieprzowe, wołowe w opakowaniach vacum, osłonkach barierowych, workach w     gazie obojetnym chłodzone lub mrożone.2. Konserwy mięsne (wołowe, wieprzowe) 300g i 400g.3. Pasztety drobiowe (z kurczaka, indyka, gesi) 150g i 290g.4. Dania gotowe w puszkach 900ml: flaki, pulpety, fasolka po bretońsku, zupa grochowa. 2.Wyroby mleczarskie: 1. Mleko w proszku minimum 25% tłuszczu.2. Mleko w proszku maksimum 1,5% tłuszczu.3. Serwatka w proszku.4. Masło 72,5% i 82% tłuszczu.5. Sery dojrzewające (gouda, edam, minimentaler).6. Sery topione wielosmakowe w opakowaniach 140g, 150g, 200g, trójkąty w opakowaniu krązek       lub w kartonikach UHT.7. Sery twarogowe wielosmakowe w kubkach. 3.Wyroby gotowe: 1. Groszek konserwowy, kukurydza konserwowa, ogórki konserwowe.2. Ogórki marynowane, ogórki kwaszone.3. Pieczarki marynowane, branszowane w soli, całe i krojone w opakowaniach szklanych, puszkach     lub w workach i skrzyniopaletach.4. Konserwy rybne w oleju i pomidorach.5. Chipsy, frytki, snaki.6. Napój energetyczny Tiger7. Herbaty w asortymencie.8. Kawy w asortymencie.9. Oleje roślinne ( rzepak, słonecznik, soja ) opakowania 1,5 L, 2L, 3L, 5L( rafinowane lub dezodorowane ).10. Cukier buraczany i trzcinowy.11. Mąka pszenna.12. Ciasta kruche, w polewie czekoladowej, markizy, itp.13. Cukierki. 
Zobacz więcej
PKS Radzyń Podlaski S.A.

PKS Radzyń Podlaski S.A.

Nasze przedsiębiorstwo zajmuje się przewozem osób na terenie kraju.Poza tym oferujemy usługi z zakresu: - badań technicznych pojazdów - parking TIR - wymiany opon - badań psychotechnicznych - myjni samochodowej zarówno osobowej jak i ciężarowej - naprawy pojazdów - stacji paliw 24h Poza wyżej wymienionymi usługami pełnimy też funkcję Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów.
Zobacz więcej

Test-best